WEGAS verzekering

turien1

Met deze week in de nieuwsbrief:

De WEGAS verzekering van Turien & Co. Assuradeuren

Dagelijks zijn werknemers voor hun werkgever onderweg. Dit brengt risico's met zich mee die grote financiŽle gevolgen voor de werkgever en de continuÔteit van de onderneming kunnen hebben. Turien & Co. heeft voor deze financiŽle risico's de WEGAS-verzekering ontwikkeld. Een toonaangevend product, met een verzekerd bedrag per gebeurtenis van Ä2.500.000,-, welke nu is verbeterd. De werkgever kan nu namelijk ook woon-werkverkeer meeverzekeren! Hiermee is uw zakelijke relatie voor een minimale premie beschermd tegen de financiŽle risico's, bijvoorbeeld wanneer een werknemer betrokken is bij een verkeersongeval. Bovendien is de werkgever er zeker van dat zijn werknemers goed gecompenseerd worden voor hun schade.

 

Verbeteringen en voordelen WEGAS verzekering

  • De dekkingen en voorwaarden zijn aangepast conform de uitspraken van de Hoge Raad;
  • Woon-werkverkeer kan meeverzekerd worden;
  • Mogelijkheid tot het meeverzekeren van Verkeersdeelname per openbaar vervoer, fiets of als voetganger;
  • De WEGAS verzekering kan als los product gesloten worden, zonder dat het wagenpark bij Turien & Co. is verzekerd;
  • Geen naverrekeningen;
  • Verlaging van de minimumpremie van Ä 150,- naar Ä 100,-;
  • Verlaagde premiestaffel voor de categorie 'Overige werknemers';
  • Stagiairs zijn gratis meeverzekerd;
  • Zelfs vrijwilligers kunnen meeverzekerd worden.

 

Online aanvraagformulier

Wij bieden u de mogelijk direct een aanvraagformulier voor ťťn van uw relaties in te vullen door op deze link te klikken. Als u deze volledig in hebt gevuld sturen wij u zo spoedig mogelijk de polis toe.

 

 

Advies voor uw relaties

De Hoge Raad heeft geoordeeld dat, op grond van art. 7:611 BW, goed werkgeverschap, de werkgever ook een schadevergoedingsplicht heeft bij verkeersdeelname van de werknemer per fiets. Met de introductie van Rubriek B zijn uw relaties verzekerd voor deze financiŽle gevolgen en die van schade bij gebruik van openbaar vervoer en als voetganger. Werkgevers die ook woon-werkverkeer wensen te verzekeren kunnen kiezen voor Rubriek C.

Dekking

Dekkingsomschrijving

A

Basisdekking: Dekt de aansprakelijkheid voor  schade van werknemers als bestuurder of inzittende van een motorrijtuig.

B

Verkeersdeelname met het openbaar vervoer, fiets of voetganger: Dekt de aansprakelijkheid van de werkgever voor schade van werknemers tijdens verkeersdeelname met het openbaar vervoer, te fiets of te voet. Voor deze rubriek geldt een franchise van Ä750,-.

C

Woon-werkverkeer: Dekt de financiŽle gevolgen van de werkgever voor schade van werknemers tijdens woon-werkverkeer. Biedt dekking voor letselschade en bovendien is er bij letselschade ook dekking voor de materiŽle schade.

 

Ondersteuning

CommerciŽle ondersteuning
Wij kunnen een mailing aan uw zakelijke relaties voor u verzorgen. Een voorbeeld van een mailing treft hier aan. Neem hiervoor contact op met onze commerciŽle binnendienst, tel.: 072 5 181 942 of per e-mail: commercielebinnendienst@turien.nl.

Verder bieden wij u de online mogelijkheid om materiaal te bestellen (Brochures, aanvraagformulieren en voorwaarden) en om een afspraak aan te vragen met ťťn van onze Accountmanagers. Dit kunt u doen door hier te klikken.

Informatie of vragen

Voor meer informatie of vragen over de WEGAS verzekering kunt u contact opnemen met het WEGAS team, tel.: 072 5 181 134 of per e-mail: wegas@turien.nl.

turien wga copy

 

Colofon

Deze e-mailnieuwsbrief is opgesteld door de afdeling Marketing & Communicatie van Turien & Co. Assuradeuren.